fbpx

Body Mind Release

Met Body Mind Release terug in je kracht en naar je Pure Ik.

 

Telkens als we iets vervelends meemaken, verkrampen we van schrik . Hierdoor komt er een energie in ons, wat ons een bepaald gevoel oplevert. Aan deze gevoelens koppelen we beperkende overtuigingen, waardoor we anders naar onze realiteit gaan kijken. ‘Het lukt me toch niet, ik ben niet goed genoeg, ik verdien het niet …’ En zo ontstaat jouw ballast.

Behalve dat nemen we kopieer gedrag over vanuit onze directe omgeving en nemen we ook nog eens lasten over van onze dierbaren om ons heen. Zeker als jij, net als ik, HSP oftewel een High Sensitive Person bent. (Wil je weten of jij HSP bent? Doe hier een test.)

De ballast die jij bij je draagt, bepaalt voor 95% de wijze waarop jij denkt, handelt, je voelt en hoe jij reageert!

Wij leven namelijk voor 95% vanuit ons onderbewustzijn en 5% vanuit ons bewustzijn. Met andere woorden we leven op de automatische piloot. Vergelijk het maar met autorijden. In de leerfase rij jij nog heel bewust, maar na het herhaaldelijk gedaan te hebben is het een automatisme geworden. Zo werkt het in ons brein ook.

Niet jij, maar jouw ballast heeft de regie over jouw leven.

Je kunt je voorstellen dat jij door alle ballast die je bij je draagt een rugzak vol beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten met je meedraagt. Maar dat niet alleen. Telkens als jij ballast erbij krijgt verlies jij positieve gevoelens. Zo was jij als kind nog blij, energiek en vreugdevol, terwijl je nu vaker gevoelens zal hebben van moeheid, onzekerheid, stress, angst, somberheid en/of depressiviteit.

De beperkende gevoelens en overtuigingen die jij bij je draagt, zorgen ervoor dat jij constant getriggerd wordt. Je ervaart dan gevoelens van stress, die niet alleen veel onrust veroorzaken, maar ook negatieve gedachten. Deze verbruiken veel serotonine, waardoor je jouw werkelijkheid somberder gaat bezien.

Maar niet getreurd. Ik heb ook nog goed nieuws!

Zo simpel als jouw ballast is ontstaan, zo simpel kan je er ook weer vanaf komen. En zo makkelijk is het ook om jouw verloren positieve gevoelens weer terug te halen.

Het is puur een kwestie van LOSLATEN. Het woord zegt het al: Het is een kwestie van het te laten gaan. Met één maar… als jij het los had kunnen laten, dan had je dat allang gedaan.

Als BODY MIND RELEASE therapeut leer ik jou binnen een traject van SLECHTS 7 WEKEN hoe jij zelfstandig de innerlijke oorzaak van al jouw levensklachten gericht aan kunt pakken, zodat:

  • Jij meer innerlijke rust zal ervaren.
  • Jij weer zin en vertrouwen krijgt in het leven.
  • Jij een positief zelfbeeld gaat opbouwen en jij jezelf waardeert en respecteert.
  • Jij meer energie, positiviteit en levensvreugde gaat ervaren. Yeah!!!
  • Jij de stappen durft te nemen, die jij zo graag wilt.
  • Jij terug in je kracht en bij je Pure Ik komt.
  • En het werkt niet alleen effectief, maar geeft ook blijvende resultaten.

 Gun het  jezelf en kies ervoor om jouw ballast los te laten. Met de Body Mind Release methode lossen we het samen op!

Tijdens een gratis inzichtengesprek leg ik jou graag uit hoe de methode werkt en hoe deze jou helpt om al jouw levensklachten gericht en zelfstandig aan te pakken.

Deze fantastische methode is ontwikkelt door Hans de Waard. Hij heeft alle beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten, levensprogramma’s en positieve gevoelens in kaart gebracht, die wij in theorie bij ons kunnen dragen. Voor meer informatie over Hans de Waard verwijs ik jou naar bodymindrelease.nl

Hoe anderen deze methode hebben ervaren?

“Ik had van alles geprobeerd, maar niets hielp. Ik wilde graag van een aantal dingen af, maar kwam er maar niet doorheen. Ik was er zo klaar mee om er telkens weer over te praten. Tot de Body Mind Release op mijn pad kwam. Deze methode gaat niet over praten, maar doen. Al binnen een paar weken ervaarde ik verschil! Sinds ik het traject heb gevolgd voel ik mij zoveel rustiger, energieker en beter in balans. En het fijne is, dat het niet tijdelijk is, maar blijvend!”

Naomi

Ik ben het traject gestart omdat ik te kampen had met angst en depressie. Bijzonder genoeg voelde ik mij na 3 weken al stukken beter. Ik werd minder getriggerd en vond mezelf weer terug. Ik heb het gevoel dat ik nu echt kan gaan leven “

Jacqueline

Menu

Stuur mij de kennismakingsvideo!

Doe mee!

Stuur mij de kennismakingsvideo!