fbpx

Het Resultaat na een lange zoektocht:

“Kun je je eigen staat van Geluk Bepalen?”  

Ja! Gelukkig zijn KUN je leren!

Zou Je Willen Ontdekken HOE? Dan Kan!

Voor een investering van slechts € 7,99 kan jij DE stap maken naar een ‘Joyful & Meaningful’ leven!

Koop hieronder mijn e-book

Gelukkig zijn kun je leren!

Over de auteur: Rachel Noach

Rachel is de drijvende motor achter Be In Harmony. Zij heeft zelf een intensief transformatie proces doorlopen. Sinds zij het roer heeft omgegooid in haar leven voelt zij zich veel vrijer, blijer en van meer betekenis. Ze besteedt haar tijd door te doen wat ze het liefst doet en bij te dragen aan het leven van anderen.

Rachel zelf: “Na meer dan een jaar geleden een artikel gelezen te hebben over het bepalen van onze eigen staat van geluk ben ik mij gaan afvragen of dat inderdaad mogelijk is. Ik besefte mij dat ik eigenlijk geen idee had hoe het in ons lichaam, ons brein werkt. Is het überhaupt mogelijk om oefeningen te doen die je kunnen helpen om een gelukkiger en zinvoller leven te leiden?

Ik was reeds een jaar bezig om onderzoek te doen naar het effect van zingeving op geluk. Geluk gaat niet over wat je hebt, maar over wat je deelt. Mijn bevindingen vanuit dat onderzoek waren verbluffend. Zou het mogelijk zijn dat we zelf invloed uit kunnen oefenen op ons geluk? En zo startte ik een nieuwe zoektocht…

Wat ik heb geleerd is, dat we door in contact te komen met onszelf en DE reden te ontdekken waarom we ’s morgens ons bed uitspringen, de weg inslaan richting een ‘Joyful & Meaningful’ leven. Simpelweg door bewust te worden van hoe het werkt in ons lichaam en oefeningen te doen die ervoor zorgen dat we meer in verbinding komen met onszelf en onze levensdoel.

Vanuit liefde deel ik graag mijn ervaringen met een ieder die meer wil genieten van het leven en die wil bijdragen aan het leven van anderen”

Wil jij weten hoe? Koop mijn e-book aan en maak de stap richting een ‘Joyful & Meaningful’ leven!

Na aankoop zal het e-book jou per mail toegezonden worden.

Menu

Stuur mij de kennismakingsvideo!

Doe mee!

Stuur mij de kennismakingsvideo!