fbpx

Boek jouw gratis inzichtengesprek met mij om te kijken hoe ook jij terug in je kracht komt.

Ik kijk er naar uit om persoonlijk kennis met jou te maken!
Tijdens dit gesprek gaan we samen kijken wat jij los zou willen laten en wat jij zou willen bereiken. Of je nou meer rust in je hoofd wilt, meer energie, een positiever zelfbeeld, persoonlijke groei, meer vertrouwen in jezelf of het leven.. met Body Mind Release is alles mogelijk.
Ook leg ik jou uit HOE je ballast, welke bestaat uit beperkende gevoelens en overtuigingen, angsten en onbewuste programmeringen, is ontstaan en HOE je deze los kunt laten.

Als je blijft doen wat je tot nu toe deed, blijf je denken, voelen, reageren en handelen zoals je altijd deed.

Boek hieronder jouw gratis inzichtengesprek en ontdek hoe ook jij terug in je kracht en bij je Pure Ik komt.

Wat anderen zeggen over Rachel:

“ Rachel is een echte inspiratiebron. Ze heeft zoveel passie om anderen vooruit te helpen. Dat is heel fijn om te ervaren”

“Echt ongelooflijk dat als je eenmaal begrijp hoe je brein werkt, dat het makkelijk is om de stappen te maken die je wilt. Rachel heeft veel kennis en legt alles op een hele rustige en duidelijke manier uit.”

“Onder bezielde begeleiding van Rachel heb ik prachtige inzichten gekregen, die mij écht verder hebben geholpen.”

Hoe Meike het heeft ervaren:

“Ik ben heel blij dat ik het traject ben in gegaan en heb er geen moment spijt van gehad. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Rachel. Ze is een mooi mens die alles duidelijk uitlegt en mij anders naar dingen heeft leren kijken.

Het fijne aan de Body Mind Release methode vind ik dat je er zelf thuis mee aan de slag gaat en ook na het traject iets hebt om zelf op terug te vallen. Ik heb veel overtuigingen los gelaten en positieve terug gehaald. Dat geeft meer energie, zelfvertrouwen en ik ben positiever. Al loop ik zeker nog tegen dingen aan nu kan ik er iets mee.”

Liever direct contact opnemen? Klik hier voor de contactgegevens.

Als natuurgericht vaktherapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging BATC en in het bezit van mijn AGB-codes. Wil jij weten of jij via jouw  zorgverzekeraar vergoeding kan krijgen?  Neem gerust even contact met mij op!

Stuur mij de kennismakingsvideo!

Doe mee!

Stuur mij de kennismakingsvideo!