fbpx

Als peuter was ik vroeger heel vrolijk en nieuwsgierig. Ik stapte al heel jong dapper af op ‘grote mensen’ om gezellig een praatje te maken. Ik vond als klein kind mensen al reuze interessant en dat vind ik nog steeds.
Op latere leeftijd werd ik stiller en verlegen. Al had ik twee lieve zussen en een lieve hardwerkende moeder, toch voelde ik mij alleen en niet begrepen. Pas jaren later begreep ik waar dat gevoel vandaan kwam. Toen ik dat eenmaal inzag nam ik het besluit dat ik weer net zo onbevangen en vreugdevol wilde worden als dat ik als kind was. Ik wilde terug naar mijn natuurlijke staat van zijn.

Ook vanuit mijn ervaring als HR Manager vind ik het belangrijk om je vreugdevol te kunnen voelen, vooral op het werk. En zo is mijn missie ontstaan om meer happiness te brengen in het (bedrijfs)leven.
Afgelopen weekend ben ik bij de A-factor van Joseph Mc Clendon geweest. Wat een vreugde en energie straalt die man uit! Hij is echt een expert als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Door een positieve mindset te creëren en je energielevel te verhogen kan je als startende ondernemer beter omgaan met zaken waar je tegenaan loopt. Naast alles wat ik al wist heb ik nog veel bijgeleerd van hem. Zijn geheim? SMILE, laat je overheersen door positieve gedachten en celebrate.

Succes bouwt voort op succes

Succesvol worden als ondernemer gaat voor 60% over het hebben van de juiste mindset, voor 20% over het beschikken van voldoende energie en voor 20% over het toepassen van de juiste strategieën. Uiteindelijk gaat het erom welke actie jij gaat ondernemen, maar het is die 60% waar het mee begint. Door je onbewuste brein met positieve gedachten te beïnvloeden ga je je anders voelen en ga je je ook anders gedragen. Zo kan je je sabotage overwinnen om zo nog meer in jezelf te gaan geloven en de kans dat je als ondernemer succesvol wordt velen malen te vergroten. Uiteindelijk wil ook jij als ondernemer succesvol worden om zo zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen toch?

Uit jarenlang onderzoek is gebleken dat we door van betekenis te zijn voor anderen zelf meer voldoening krijgen. Hierdoor voelen we ons blijer en gelukkiger. En dat is precies zoals ik het zelf ook ervaar. Daarnaast geeft het mij enorm veel energie om vanuit mijn missie te manifesteren. Verlangen, in dit geval voor mij om mijn missie te behalen, is één van de sterkste krachten die er bestaat. Dit maakt dat je bereid bent om obstakels te overwinnen.

Je energielevel is één van de belangrijkste graadmeters van waar jij staat in het leven

Het is de voorspelling dat het toevoegen van echte waarde, door van betekenis te zijn voor anderen met je onderneming, na 2020 de nieuwe norm in het bedrijfsleven is. Deze nieuwe manier van ondernemen komt voort uit de betekeniseconomie. Wij noemen deze nieuwe manier van ondernemen Doing-Good-Ondernemen. Maar eigenlijk kunnen we beter zeggen Feeling-Good-Ondernemen. Feel Good BY Doing Good.

3 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu

Ja, ik doe mee!

Doe mee!

Doe mee!