fbpx

Heb jij het gevoel dat jij vastloopt en niet verder komt? Dan is de kans groot dat jij last hebt van jouw emotionele blokkades. Je hebt het gevoel dat je rond draait in kringetjes, wat je heel veel energie kost en niets oplevert.

PUR-MI staat voor Purify your Mind. Door jezelf te zuiveren van je emotionele blokkades en belemmerende overtuigingen keer jij terug naar jouw kern.

Tijdens een PUR-MI sessie gaan wij samen aan de slag met jouw blokkades en overtuigingen. Deze uiten zich doordat jij onbewust gedragingen vertoont, die niet van jou zijn. Je houdt jezelf klein, voelt je herhaaldelijk afgewezen, je cijfert jezelf weg. Of misschien heb jij al tijden last van een blessure, die jou belemmert. Deze blokkades kunnen zich ook manifesteren als fysieke klachten, omdat het zelfhelende vermogen van jouw lichaam niet optimaal werkt door deze geblokkeerde, vastzittende energie.

Door direct naar de kern te gaan van het ‘probleem’ komen we snel bij de angel en behaal jij in één sessie jouw doelstelling.

De PUR-MI sessie kan zowel online als offline gegeven worden. De keus is aan jou. Drie weken na de sessie is er een nazorg coachingssessie. Deze is altijd online. Hierin krijg jij verdere tools om jouw nieuwe patronen je eigen te kunnen maken.

In de leeftijd van 0-7 jaar neemt ons brein alle binnenkomende informatie voor ‘waar’ aan. We hebben nog geen filter opgebouwd waar de informatie aan getoetst kan worden.

Al tijdens onze jeugd maken wij zo dingen mee waardoor wij belemmerende overtuigingen opdoen. Deze overtuigingen werken in ons huidige leven als triggers, die wij proberen te verdringen. Ons reptielenbrein doet er alles aan om ons weg te houden van de emotionele pijn die wij ervaren als we hieraan herinnert worden. Zo bouwen we overlevingsstrategieën op om maar niet met de pijn geconfronteerd te hoeven worden. Deze gebeurtenissen uit ons verleden beïnvloeden ons huidige leven en maken dat wij niet in het ‘nu’ kunnen leven en in het verleden blijven hangen.

Echter hoe hard we ook ons best doen om het te verdringen, we blijven erdoor getriggerd. Erger nog; het houdt ons tegen om te kunnen doen wat we graag zouden willen doen. Het houdt ons klein en weg bij de dingen waar wij van dromen. Ook ik heb dit ervaren;

“Jarenlang heb ik als overlevingsstrategie ‘please’ gedrag vertoond. Ik voelde mij als klein kind niet gewenst. Niet omdat ik niet gewenst was, mijn moeder hield heel veel van mij, maar omdat ik ben opgegroeid zonder vader. Dit maakte dat ik er alles aan deed om mij gewenst te voelen. Ik stond altijd klaar voor iedereen en was de eerste die opsprong als er iets gedaan moest worden. Alles om mezelf onmisbaar te maken. Tot het moment dat het me allemaal teveel werd en ik zo bijna in een burn-out belandde.”

Belemmerende overtuigingen zijn vaak overtuigingen die niet waar zijn, maar die je zelf bent gaan geloven. Je hebt vanuit jouw jeugd een situatie zo ervaren, dat de pijn die het teweeg heeft gebracht te pijnlijk is om het moment opnieuw te willen ervaren. Doordat je constant getriggerd wordt, ga je je op een bepaalde manier gedragen. Een manier die niet van jou is. Zo raak je steeds verder verwijderd van jezelf. Van wie jij werkelijk bent, jouw natuurlijke staat van zijn.

Omdat deze methode werkt vanuit de kern, dus daar waar de belemmerende overtuiging is ontstaan, kan je deze bij ‘de wortels’ eruit halen en oplossen. Zie het maar als een labyrint. Vanuit de kern zoek je de weg naar buiten. De weg naar buiten is niet altijd zichtbaar. Is de weg eenmaal gevonden, dan wijst de weg naar buiten zich vanzelf.

De PUR-MI sessie kan zowel online als offline gegeven worden. De keus is aan jou. Drie weken na de sessie is er een nazorg coachingssessie. Deze is altijd online. Hierin krijg jij verdere tools om jouw nieuwe patronen je eigen te kunnen maken.

Wil je meer informatie om te bespreken of een PUR-MI sessie de juiste methode is voor jou? Boek dan hier  kosteloos een telefonisch consult met Rachel

Hoe hebben anderen het ervaren?

Anne: “Ik voelde dat ik tegen een burn-out aan zat. Ik cijferde mezelf constant weg en erover praten hielp niet. Aan de ene kant wilde ik er zijn voor mijn omgeving, maar aan de andere kant kon ik het niet meer opbrengen. Dat ik dit deed omdat ik mij vroeger als kind altijd teveel heb gevoeld had ik nooit gedacht. In mijn overtuiging mocht ik er niet zijn, . Dankzij 1 PUR-MI sessie heb ik mezelf van mijn belemmerende overtuiging kunnen ontdoen en mijn emotionele blokkade kunnen opheffen.”

Sven: “Ik had een diep verlangen om mijn eigen dienst te ontwikkelen en mijn concept neer te zetten. Ik had daar al prachtige ideeën over, maar durfde de stap niet te nemen om mijn interim werk op te zeggen. Ik was bang voor de financiële onzekerheid. Na een PUR-MI sessie bleek mijn angst een veel diepere achtergrond te hebben, die voortkwam uit de manier hoe ik ben opgevoed. Ik ben nu mijn eigen dienst aan het ontwikkelen en heb als doelstelling om binnen een jaar mijn interim opdrachten te kunnen beëindigen.“

Menu

Ja, ik doe mee!

Doe mee!

Doe mee!