fbpx

Heb jij het gevoel dat jij vastloopt en niet verder komt? Of heb jij last van fysieke problemen, die geen duidelijke oorzaak lijken te hebben? Dan is de kans groot dat jij last hebt van jouw beperkende gevoelens en overtuigingen. Je hebt het gevoel dat je rond draait in kringetjes, wat je heel veel spanning en energie kost en jou niets oplevert.

PUR-MI staat voor Purify your Mind. Door jezelf te zuiveren van jouw beperkende gevoelens en  overtuigingen en daar stimulerende voor in de plaats te zetten, keer jij terug naar jouw ‘echte pure ik’.

Tijdens een PUR-MI sessie gaan wij samen aan de slag om deze beperkende gevoelens en overtuigingen los te laten. Deze uiten zich doordat jij onbewust gedragingen vertoont, die niet van jou zijn. Je houdt jezelf klein, voelt je herhaaldelijk afgewezen, je cijfert jezelf weg.  Of misschien heb jij al tijden last van een blessure, die jou belemmert, omdat het zelfhelende vermogen van jouw lichaam niet optimaal werkt door deze geblokkeerde, vastzittende energie.

Door direct naar de kern te gaan van het ‘probleem’ komen we snel bij de angel en behaal jij in één sessie jouw doelstelling.

De PUR-MI sessie kan zowel online als offline gegeven worden. De keus is aan jou. Drie weken na de sessie is er een nazorg coachingssessie. Deze is altijd online. Hierin krijg jij verdere tools om jouw nieuwe patronen je eigen te kunnen maken.

In de leeftijd van 0-7 jaar neemt ons brein alle binnenkomende informatie voor ‘waar’ aan. We hebben nog geen filter opgebouwd waar de informatie aan getoetst kan worden.

Al tijdens onze jeugd maken wij zo dingen mee waardoor wij beperkende gevoelens en overtuigingen opdoen. Deze overtuigingen werken in ons huidige leven als triggers, die wij proberen te verdringen. Doordat onze beperkende overtuigingen constant worden herhaald gaan ze namelijk een levensprogramma vormen, waaraan alle nieuwe binnenkomende informatie wordt getoetst.  Ons reptielenbrein doet er alles aan om ons weg te houden van de emotionele pijn die wij ervaren als we hieraan herinnert worden. Zo bouwen we overlevingsstrategieën op om maar niet opnieuw met de pijn geconfronteerd te hoeven worden. Deze gebeurtenissen uit ons verleden beïnvloeden ons huidige leven en maken dat wij niet in het ‘nu’ kunnen leven en in het verleden blijven hangen.

Hoe hard we ook ons best doen om het te verdringen, we blijven erdoor getriggerd en het blijft ons leven regeren. Erger nog; het levert ons veel stress en spanning op en het houdt ons tegen om te kunnen doen wat we graag zouden willen doen. Het houdt ons klein en weg bij de dingen waar wij van dromen. Ook ik heb dit ervaren;

“Jarenlang heb ik als overlevingsstrategie ‘please’ gedrag vertoond. Ik voelde mij als klein kind niet gewenst. Niet omdat ik niet gewenst was, mijn moeder hield heel veel van mij, maar omdat ik ben opgegroeid zonder vader. Dit maakte dat ik er alles aan deed om mij gewenst te voelen. Ik stond altijd klaar voor iedereen en was de eerste die opsprong als er iets gedaan moest worden. Alles om mezelf onmisbaar te maken. Tot het moment dat het me allemaal teveel werd en ik zo bijna in een burn-out belandde.”

Beperkende overtuigingen zijn overtuigingen waar jij rationeel wel van weet dat ze niet waar zijn, maar die je onbewust bent gaan geloven. Je hebt vanuit jouw jeugd een situatie zo ervaren, dat de pijn die het teweeg heeft gebracht te pijnlijk is om het moment opnieuw te willen ervaren. Doordat je constant getriggerd wordt, ga je je op een bepaalde manier gedragen. Een manier die niet van jou is. Zo raak je steeds verder verwijderd van jezelf.  Je verliest jouw autonomie, jouw natuurlijke staat van zijn.

Omdat deze methode werkt vanuit de kern, dus daar waar het beperkende gevoel en  overtuiging is ontstaan, kan je deze bij ‘de wortels’ eruit halen en oplossen. Zie het maar als een labyrint. Vanuit de kern zoek je de weg naar buiten. De weg naar buiten is niet altijd zichtbaar. Is de weg eenmaal gevonden, dan wijst de weg naar buiten zich vanzelf.

Wil je eerst meer informatie om te bespreken of een PUR-MI sessie de juiste methode is voor jou? Boek dan hier  kosteloos een telefonisch consult met Rachel

Hoe hebben anderen het ervaren?

Anne: “Ik voelde dat ik tegen een burn-out aan zat. Ik cijferde mezelf constant weg en erover praten hielp niet. Aan de ene kant wilde ik er zijn voor mijn omgeving, maar aan de andere kant kon ik het niet meer opbrengen. Dat ik dit deed omdat ik mij vroeger als kind altijd teveel heb gevoeld had ik nooit gedacht. In mijn overtuiging mocht ik er niet zijn, . Dankzij 1 PUR-MI sessie heb ik mezelf van mijn beperkende overtuiging kunnen ontdoen en  heb ik mezelf weer in mijn kracht kunnen zetten.”

Sven: “Ik had een diep verlangen om mijn eigen dienst te ontwikkelen en mijn concept neer te zetten. Ik had daar al prachtige ideeën over, maar durfde de stap niet te nemen om mijn interim werk op te zeggen. Ik was bang voor de financiële onzekerheid. Na een PUR-MI sessie bleek mijn angst een veel diepere achtergrond te hebben, die voortkwam uit de manier hoe ik ben opgevoed. Ik ben nu mijn eigen dienst aan het ontwikkelen en heb als doelstelling om binnen een jaar mijn interim opdrachten te kunnen beëindigen.“

Menu

Ja, ik doe mee!

Doe mee!

Doe mee!