fbpx

Hoe jij een business op gaat bouwen waar jij blij en succesvol van wordt?

“Jouw mindset bepaald jouw succes! Want ondernemen gaat voor 80% over psychologie en voor 20% over strategie”

Wat is het geheim? Zou je willen ontdekken HOE? Dat kan!

Meer Succes Met een Purpose Gedreven Onderneming

Over de auteur: Rachel Noach

Rachel is de drijvende motor achter Be In Harmony. Zij heeft zelf een intensief transformatie proces doorlopen, zowel privé als zakelijk. Hierdoor heeft zij een andere manier van ondernemen ontdekt. Dit heeft haar zoveel gebracht.. dat gunt zij elke ondernemer toe.
Jouw missie is de sleutel tot jouw succes!
Na de intense zoektocht naar haar zelf, wist zij dat ze niets liever wilde, dan vanuit haar eigen onderneming bij te dragen aan het leven van anderen. Dat gaf haar de voldoening waar zij al zo lang naar op zoek was.
Ze is ondernemers gaan interviewen, die hun bedrijf zijn gestart omdat ze een missie hadden, een drive om datgene waar zij in geloofde succesvol neer te zetten. Niet alleen voor hunzelf, maar om goed te willen doen voor anderen.
Ynzo van Zanten, Choco evangelist van Tony’s Chocolonely geeft aan:
“Ga door waar anderen stoppen en ‘take no as a question’ om door te vragen en een betere wereld te maken.”
Geweldig, maar hoe ga je dat aanvliegen? Want als startende ondernemer komt er zoveel op je af. Je moet niet alleen van alle markten thuis zijn, maar ook je salaris wordt niet meer automatisch op je bankrekening gestort.
In dit e-boek geeft Rachel 7 eyeopeners hoe jij vanuit jouw missie een purpose gedreven onderneming op kunt bouwen, om zo het leven te leiden zoals jij dat het liefst zou willen. Een kans die je niet voorbij mag laten gaan.
Het is de missie van Be In Harmony om (startende) ondernemers te inspireren en te helpen om hun missie te leven om zo een succesvolle business op te bouwen, die de wereld mooier maakt.

Stuur mij de kennismakingsvideo!

Doe mee!

Stuur mij de kennismakingsvideo!