fbpx

Discover Your Stengths

Iedereen heeft 2 positieve kernkrachten die het meeste energie geven. Deze maken jou als persoon bijzonder. Ze laden je lekker op en geven je levensplezier. Er zijn maar liefst 2000 combinaties van kernkrachten mogelijk, dus jouw 2 kernkrachten zijn samen echt uniek. Als jouw kernkrachten goed met elkaar samenwerken, brengen ze jou in balans en kun je meer groeien.

Door jouw 2 grootste kernkrachten te ontdekken krijg jij de nodige inzichten en zal je meer in verbinding komen met jezelf, waardoor je je veerkracht kunt vergroten. Ik werk met de Tweekracht methode. Deze werkt niet alleen op individueel niveau, maar kan ook ingezet worden voor teams en organisaties. Ze leggen nieuwe verbindingen en samenwerkingsverbanden die een team sterker en effectiever maken.

De methode is in spelvorm. Dat maakt het niet alleen boeiend, maar ook fun!

Rachel zelf: “Mijn kernkrachten? Verdiepend & Impactvol. Het geeft mij enorm veel energie als ik dingen kan laten groeien. Mensen, projecten, bedrijven. Helemaal als ze verandering kunnen brengen in de wereld. Hoe groter de impact, hoe beter! Ik ben een sensitief persoon, met een groot inlevingsvermogen. Ik hou namelijk van diepere laagjes. Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en gaan de dingen zoals ze gaan? Dat vraag ik mij dikwijls af.”

Menu

Stuur mij de kennismakingsvideo!

Doe mee!

Stuur mij de kennismakingsvideo!