fbpx

Als Body Mind Release therapeut gun ik het iedereen om terug in haar of zijn kracht te komen. Het is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt gunnen. De totaalprijs van een geheel Body Mind Release traject kost € 750.- incl BTW. Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen toegang heeft tot dit traject is het betalen in termijnen mogelijk en zonder extra kosten.

Mocht je niet over voldoende financiële middelen beschikken, dan zijn er wellicht mogelijkheden via je werkgever, het UWV of kan je aanspraak maken op zorgvergoeding via een aanvullende ziektekostenverzekering. Ik ben als natuurgericht vaktherapeut aangesloten bij de BATC.

Nummer BR-03276

AGB-code zorgverlener:  9011-6624

AGB-code praktijk:              9009-2995

Prestatiecode:                         24504 (Behandeling overige psychosociale therapie)

Deze erkende beroepsvereniging werkt volgens 5 natuurgerichte principes. Alle therapeuten zijn erkend, gecertificeerd en werken op minimaal HBO-niveau. Maar belangrijker nog: Ze zijn allen begaan met de gezondheid van de mens en voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Wil jij weten of jouw zorgverzekeraar vergoeding geeft? Neem gerust contact met mij op.

Soms kan er sprake zijn van trauma dat binnen een eenmalige PUR-MI sessie geheeld kan worden. De kosten hiervan bedragen € 250.- voor de sessie en de gehele nazorg.

Tijdens een inzichtengesprek leg ik jou graag meer uit over de methodes en kijken we samen welke methode het beste bij jou past. Dit inzichtengesprek is geheel kosteloos.

Menu

Stuur mij de kennismakingsvideo!

Doe mee!

Stuur mij de kennismakingsvideo!