fbpx

Maak NU de eerste stap en download mijn GRATIS E-Book:

“Pak de regie terug over jouw leven!”  

Inclusief een toolkit, waarmee je direct aan de slag kunt!

Gun jezelf meer rust, energie & levensvreugde!

Hoe fijn zou het voor je zijn om lichter, positiever en met meer vreugde te leven?

Download hieronder mijn GRATIS E-Book

“Pak de regie terug over jouw leven!

Inclusief toolkit, zodat jij direct aan de slag kunt!

Pak de regie terug over jouw leven samen met Rachel Noach

Rachel is de drijvende motor achter Be In Harmony. Zij heeft zelf een intensief transformatie proces doorlopen en de regie terug gepakt over haar leven. Sinds zij dit heeft kunnen doen, voelt zij zich veel vrijer, blijer en van meer betekenis. Ze besteedt haar tijd door te doen wat ze het liefst doet en bij te dragen aan het leven van anderen.

Rachel zelf: “Toen ik jaren geleden zelf met meerdere mentale issues rondliep, kwam ik in aanraking met de Body Mind Release methode. ’NIET PRATEN, MAAR DOEN’. Ik had al van alles geprobeerd, maar zonder het gewenste resultaat. Body Mind Release heeft mij enorm geholpen om anders en positiever in het leven te gaan staan. Hetgeen ik heb geleerd, deel ik vanuit liefde graag met jou!”

Download nu mijn E-Book en maak de eerste stap richting het leven dat jij wilt!

Het e-book zal jou per mail toegezonden worden. Dat is reden dat er om jouw mailadres gevraagd wordt. Daarna zal je alleen mails van mij ontvangen om mijn blogs met jou te delen. Mocht je dat niet willen, dan kan je je elk moment afmelden.

Meer weten over aanverwante onderwerpen? Luister hier de Be In Harmony Podcasts!

Pak de regie terug over jouw leven
Menu

Stuur mij de kennismakingsvideo!

Doe mee!

Stuur mij de kennismakingsvideo!