fbpx

Life-Changing Experience

Met de Be In Harmony ‘Life-Changing-Experience’ creëer jij je eigen Blue Zone en ben jij op weg
naar een Joyful & Meaningful leven!

 

Het Life-Changing-Experience is een compleet jaarprogramma.

Aan het einde van het gehele programma heb jij de ideale manier van leven voor jezelf en jouw omgeving opgebouwd, die bij jou past. Je hebt de Blue Zone in jezelf gecreëerd. Hierdoor voel je je zinvoller, energieker, leef je gezonder en ben je ‘in flow’. Dit leidt jou naar een Joyful & Meaningful leven.

  • Jij kan vertrouwen op jezelf en je intuïtie: Jij bent in verbinding met jezelf. Je weet wie jij bent, waar je voor staat, wat jouw grootste Tweekracht kernkrachten zijn en wat jou het meeste energie geeft.
  • Jij barst van de levensenergie: Jij hebt jouw Ikigai, de reden waar jij ’s ochtends voor opstaat, ontdekt. Je weet wat jouw doel is, wat je wilt doen en hoe jij dat zou kunnen bereiken. Dit door te leven vanuit jouw passie.
  • Niets staat jou nog in de weg om het leven te leiden dat jij wilt: Jij hebt met jouw belemmerende overtuigingen gedealed. Door de Body & Mind Reset methode in te zetten, transformeren we jouw belemmerende overtuigingen om naar stimulerende overtuigingen. Ook ben jij bewust van jouw zelf sabotage.
  • Je leeft vanuit jouw zielenmissie waardoor alles mogelijk is: Jij hebt een duidelijke intentie neergezet om moeiteloos jouw doel te behalen. Eenmaal op de juiste weg kun jij de stappen maken die nodig zijn om jouw doel te bereiken. Of dat nou het verkrijgen is van meer balans tussen jouw privé en zakelijke leven of het benutten van jouw eigen potentieel, alles is mogelijk!

Wat zeggen anderen hiervan?

Louise, 28 jaar: “Ik was al een tijdje zoekende naar wat ik graag wilde bereiken in mijn leven. Ik voelde me lusteloos en onrustig. Op een dag wist ik dat ik zo niet verder kon en ben ik gestart met het Life-Changing-Experience. Direct naar de eerste sessie kreeg ik al de benodigde inzichten. Ik hervond mezelf en begon mijn energie terug te krijgen. Door te ontdekken wie ik ben, kan ik nu mijn hart volgen en doen wat ik echt graag wil! Ik heb eindelijk weer plezier in mijn leven. Ik ben er nog niet, maar ben absoluut op de goede weg ”

Als Tweekracht en BMR (Body & Mind Reset) coach heeft Rachel al velen mensen op weg geholpen richting een Joyful & Meaningful leven.

Rachel zelf:

“Wat ik zelf heb ervaren tijdens het belopen van mijn levenspad is dat, doordat ik mijzelf heb vrij gemaakt van mijn conditioneringen en belemmerende overtuigingen, ik anders in het leven ben gaan staan. Mijn leven is makkelijker en leuker. Ik leef bewust, ervaar meer vrijheid en geniet meer van mijn leven. Ik sta veel relaxter in het leven. Er is een natuurlijke flow ontstaan.  Door mijn Ikigai te ontdekken en vanuit mijn verlangen te kunnen leven, bereik ik moeiteloos mijn doelen. En waarom zouden we het ons niet makkelijker maken? Daar gaan we weer… we zijn zo gewend om te denken in beperkingen… Je zal moeten werken voor je geld, succes komt nooit aanwaaien, je kunt niet van de wind leven, etc. Ik heb duidelijk ondervonden dat het zeker anders kan. Het is een kwestie van anders denken, je anders voelen en anders doen. En hoe mooi is het als we kunnen doen wat ons het meest energie oplevert en daar tegelijkertijd ons inkomen mee verdienen. Dubbele winst toch?”

Rachel Noach

Menu

Ja, Ik wil een Joyful & Meaningful leven

Doe mee!