fbpx

Happiness is our mission

Daarmee bedoelen we niet dat je altijd blij moet zijn. Nee, daarmee bedoelen we dat je voor jezelf datgene uit jouw leven moet halen wat jij het liefst zou willen. Datgene waar jij blij van wordt. Ook wij moeten soms dingen doen, die wij eigenlijk niet of anders zouden willen. Soms moet je nou eenmaal eerst bepaalde dingen doen om ergens te komen.

You don’t always need to know where you’re going, as long as you’re going somewhere!

De wereld om ons heen is aan het veranderen. Dat is jou vast ook al opgevallen. Mensen zijn het consumeren zat…

Be In Harmony draagt bij aan het oplossen van de grote hoeveelheid maatschappelijke problemen door mensen, die hun missie willen leven, te ondersteunen en te begeleiden om vanuit hun missie, hun idee, een verkoopbaar product te ontwikkelen. Zo helpen wij startende ondernemers om een succesvolle business op te bouwen, die bijdraagt aan een betere wereld (Good Business). Hoe meer startende ondernemers wij kunnen helpen om een succesvolle business op te zetten , hoe meer wij bij kunnen dragen aan een betere wereld. Een wereld, waarbij werkgever en -nemers niet langer meer louter naar hun werk gaan om hun inkomen te verdienen, maar ook naar hun werk gaan om een maatschappelijke bijdrage te leveren om daarin voldoening te vinden.

Doing Good. Doing Business.

Het BE-IN-HARMONY-mes snijdt zo aan twee kanten. Enerzijds wordt de MKB-motor van de economie gestimuleerd en anderzijds worden de maatschappelijke problemen verkleind. Zo geven wij kleine muggen de kans om uit groeien tot grote olifanten.

Door onze facilitaire rol om startende ondernemers met een duurzaam ontwikkelingsdoel te ondersteunen, dienen wij in essentie ieder mogelijk SDG-doel (Sustainable Development Goals).

Wij geloven dat purpose gedreven ondernemingen niet alleen bijdragen aan een mooiere wereld, maar dat je er ook zelf als ondernemer heel blij van wordt. Wij in ieder geval wel!

Menu

Stuur mij de kennismakingsvideo!

Doe mee!

Stuur mij de kennismakingsvideo!